حسین خاکپور رتبه 7 منطقه 2 از کاشمر در گروه علوم تجربی
از کی به کانون آمدید و نحوه پیوستگی شما چگونه بود؟
تابستان سال سوم به کانون آمدم و سال چهارم هم غیبت نداشتم. ولی سال ها قبل به دلیل بیمار ی و کسالت چند غیبت داشتم.
نظر شما راجع به تست های تالیفی چیست؟ آیا باید تست های تالیفی را اولویت قرار داد یا تست های کنکور را؟
ما باید با سلیقه طراحان کنکور آشنا باشیم. و سلیقه کنکور سراسری مهم است. من هم اول سوالات کنکور سراسری را بررسی می کردم بعد برای تمرین بیشتر تالیفی کار می کردم.
من خودم اوایل در سال های دوم و سوم با تست های تالیفی شروع می کردم و تست های کنکور را برای سنجش می زدم. ایراد این کار من این بود که بررسی تست های کنکور در حد یک سنجش باقی می ماند.
منابع شما از انتشارات کانون چه بود؟
دفتر برنامه ریزی را استفاده می کردم. کتاب خودآموزی و اشتباهات متداول و کتاب های آبی را استفاده می کردم و کتاب های دوسالانه را خصوصا برای سال سوم استفاده کردم.
کتاب اشتباهات متداول چه فایده ای برای شما داشت؟
من بی دقتی هایم در آزمون ها بسیار زیاد بود. کتاب اشتباهات متداول به من کمک کرد بی دقتی هایم را کاهش دهم. با استفاده از این کتاب به نوعی انگار از تجربیات دیگران داریم استفاده می کنیم. من از تراز 7700 آغاز کردم و به میانگین تراز 8200 رسیدم.
کتاب زرد عمومی را از چه زمانی تمرین کردید؟
از تابستان تهیه کرده بودم ولی شروع نکرده بودم اما از اوایل مهرماه که پشتیبان ویژه ام آقای امینی توصیه کردند من هم آغاز کردم و به صورت موضوعی این کتاب را کار می کردم.
آیا چالشی بود که با آن مواجه باشید ولی به مرور بتوانید آن را رفع کنید؟
من در عمومی ها مشکل داشتم اوایل که شروع کردم مشکل به سادگی رفع نشد ولی ادامه دادم و نتیجه اش را در کنکور دیدم. چرا که عموم ها را در آزمون های کانون 50 الی 60 درصد می زدم ولی در کنکور در حد ایده ال زدم.
از کدام منابع کانون استفاده کردید؟
دینی 4درس در 4 کتا ب، آبی زیست و 30 سال کنکور ریاضی و 30 سال کنکور فیزیک را بسیار استفاده کردم.
این که سوال های کنکور را بیشتر در این کتاب ها قرار داده ایم این موضوع را چگونه می دانید؟
با این روند موافق هستم چون با قرار دادن تست های تالیفی ممکن است این کار باعث توجه زیاد به تست های تالیفی شود یا حجم کتاب بالا باشد و این ها نکات مثبتی نیستند.
آیا کتاب ها را بررسی کرده بودید و تصمیم به تهیه آن ها گرفته بودید ؟
بله از دیگران هم پرسیده بودم وقتی تفاوت را دیدم انتخاب کردم.
شما اسیر مد نیستید. این قدرت تصمیم گیری شما به خاطر چیست؟
من فقط منطقی فکر کردم. مثلا فیزیک حجم تست های زیادی را کار می کردم ولی چون مهندسی منابع را کم کم اجرا کردم و از حجم منابع کم کردم.
این مهندسی دوباره منابع را چه زمانی انجام دادید؟
از تابستان منابع بسیاری تهیه کرده بودم. مشکل این که تعداد زیادی منبع داشته باشیم این است که فقط تست زدن مهم نیست بلکه باید تمام تست ها بررسی شوند و با سلیقه و ایده تست کاملا آشنا شد و حتی بتوان سوال طرح کرد و سوال باید تحلیل شود با این اوصاف باز مهندسی منابع کردم و کتاب هایی را که از سلیقه طراحان دور بود را کنار گذاشتم.
چقدر دوست بودن شما و رضا روزدار در موفقیت شما تاثیر داشته است؟
ما با هم دوست بودیم و به یکدیگر هم واقعا کمک می کردیم. من وقتی دیپلم گرفتم از زیست هیچ شناختی نداشتم و روزدار به من کمک کرد که روش درست درس خواندن در زیست را متوجه شوم.
آیا دوستی شما ادامه پیدا خواهد کرد یا به دلیل رشته از هم جدا می شوید؟
هر دو پزشکی تهران می رویم و با هم هستیم
شما تا چه حدی موفقیت خودتان را به سخت کوشی نسبت می دهید؟
همه فکر می کنند شهرستان ها امکانات کمتری دارند همین طور هم است ولی همان طور که می بینیم باز هم امسال در بین رتبه های برتر تلاش زیاد است و با تلاش و پشتکار بسیاری از شهرستانی ها رتبه تک رقمی کسب کرده اند.
شما این سخت کوشی را از کجا گرفته اید؟ به طور مثال مردم استان یزد به سخت کوشی و تلاش معروف هستند.
من هدف خودم را از اول تعین کرده بودم و دیگر چیزی برای من مهم نبود و برای رسیدن به هدفم هر چه در توان داشتم تلاش کردم.
گفت و گو : کاظم قلم چی
تهیه و تنظیم
فاطمه فاضلی فرد رتبه 6 کشوری از خرم آباد در گروه علوم تجربی - رتبه 4 منطقه 2
از چه سالی به کانون آمدید؟
از دوم دبیرستان آمدم اواخر سال دوم به دلیل المپیاد تعدادی از آزمون ها را ندادم در سوم دبیرستان یک غیبت داشتم و در پیش هم غیبتی نداشتم.
مهمترین عامل کانونی شدن شما چه بود؟
علت کانونی شدن من، سابقه خوب کانون بود. از طرفی دبیران ما هم خیلی توصیه می کردند و جامعه آماری بالا کانون سبب می شد درسطح کشور جایگاه خودم را بشناسم.
در تابستان کنکور چه کردید؟ و تمرکز شما بر نگاه به آینده بود یا گذشته؟
سعی می کردم پیش خوانی داشته باشم در دوران تابستان بیشتر به نگاه به آینده تمرکز داشتم.
نظر والدین شما راجع به مطالعه نگاه به آینده و گذشته در تابستان چه بود؟
من کلا برای تصمیم گیری وسواس دارم و با دیگران مشورت می کنم والدین من هر دو فرهنگی هستند و چون معتقدم والدین ما خیرخواه ما هستندبا آن ها مشورت می کردم آن ها هم بیشتر تاکید بر نگاه به آینده داشتند.
چگونه به اهمیت و مزایای پیش خوانی پی بردید؟
با پیش خوانی تمرکز بیشتری داشتم و یادگیری هم راحت تر و سریع تر اتفاق می افتاد.
اگر کانون نمی آمدید رتبه شما چند می شد؟
به نظرم اگر کانون نمی آمدم رتبه ام تک رقمی نمی شد.
نظر شما نسبت به برنامه راهبردی کانون چیست؟
من برنامه راهبردی کانون را خیلی دوست داشتم. من کمی وسواس داشتم مثلا اگر الان مهرماه بود من نگران این بودم که آیا برای خرداد می توانم تمام مطالب را مرور کنم؟ و برنامه راهبردی تمام این موارد را پوشش داده بود.
آیا با برنامه دوران طلایی نوروز کانون هماهنگ بودید؟
بله کاملا هماهنگ بودم اما جدیتی را که برای ازمون اول فروردین داشتم برای دوم نداشتم فکر می کردم دومی را تسلط دارم و در کل آزمون دوم را خیلی بدتر دادم.
ایا وسوسه نشدید آزمون های موسسه های دیگر را هم شرکت کنید؟
یک آزمون دیگر دادم که سبب آشفتگی شد و بهتر است یک برنامه ای باشیم.
آیا در حین مطالعه هرگز مایوس می شدی؟ چگونه کنترل می کردید؟
بله مایوس هم می شدم و این یک امر طبیعی است در این زمان ها مادرم با من بسیار صحبت می کردند. والدین من ونتیجه گرا نبودند و تلاش من برایشان بسیار مهم بود. با خانم مجرد ثانی هم ارتباط می گرفتم و ایشان هم بسیار کمک می کردند.
آیا شما دوست دارید به کسی کمک کنید؟ مثلا پشتیبان ویژه باشید؟
بله
برای کنکوری ها توصیه خاصی دارید؟
من به کنکوری ها توصیه می کنم که همه تلاش خودشان را بکنند و ناامیدی درحین مطالعه برای کنکور مقطعی است و برگشت به حالت عادی خیلی مهم است و اگر تلاش کنند حتما نتیجه زحمت خودشان را می گیرند.
چقدر فکر می کنید نتایج شما در شهر شما انگیزه ای برای دیگران خواهد شد که تلاش کنند که آن ها هم موفق شوند؟
سال قبل یکی از دانش آموزان شهر ما رتبه 3 کشوری شد که برای ما انگیزه زیادی ایجاد کرد رتبه ما هم قطعا انگیزه افراد دیگر خواهد شد. شهر ما امکانات آموزشی زیادی ندارد ولی استعدادهای زیادی وجود دارد که می تواند به موفقیت منجر شود
شما چه سالی را برای ملحق شدن دانش آموزان به کانون توصیه می کنید؟
برادر من کانونی است من همیشه افسوس می خورم که چرا یک سال زودتر به کانون نیامدم. این کار یعنی شرکت در آزمون ها و پیوستن به برنامه کانون سبب شد آزمون دادن فقط یک ارزیابی ساده نباشد بلکه کمک کرد خودم را بیشتر بشناسم.
چه کسی توصیه کرد که برادر شما هم کانونی شود؟
هم من پیشنهاد کردم و و هم مادر و پدرم این نظر را داشتند.
گفت و گو : کاظم قلم چی
حسین خاکپور از کاشمر رتبه 10 تجربی کشور
لطفاً خودتان را معرفی کنید ؟ از چه زمانی به کانون آمدید و میانگین تراز امسال شما در آزمون های کانون چقدر بود ؟ آیا در آزمون های امسال غیبت داشتید؟
حسین خاکپور از کاشمر هستم از تابستان سوم دبیرستان به کانون آمدم و میانگین تراز م در آزمون های سال گذشته کانون 8185بود. من در کل آزمون هایم در کانون اصلا غیبت نداشتم.
نام و نوع مدرسه ؟
آیت الله خامنه ای– استعدادهای درخشان
آیا در آزمون های موسسات دیگر هم شرکت داشتید ؟
خیر
ساعت مطالعه ات چقدر بود ؟
اوایل کم و حدود 3 یا 4 ساعت در روز بود اما بعد با تکمیل جدی تر دفتر برنامه ریزی و رقابت بیشتر با خودم ساعت مطالعه ام روز به روز و هفته به هفته بهتر شد و در نهایت به 50 ساعت در هفته رسید.
آیا مشاور خصوصی داشتید؟
خیر
پشتیبان شما در شهر شما چه کسی بود ؟
آقای دادآفرید
و پشتیبان ویژه شما چه کسی بود ؟
پشتیبان ویژه ام آقای بهنام امینی رتبه 7 منطقه سال 92 بودند که در مواقع سردرگمی من، راهنمایی های ایشان بجا بود و به من کمک کرد.
آیا معلم خصوصی داشتید یا به آموزشگاه خصوصی می رفتید؟
خیر- الان بهترین دبیران بهترین کتاب ها را نوشته اند و در کل کشور در دسترس همه ی دانش آموزان است و همه می توانند از آن استفاده کنند.
چطور شد که برنامه کانون را انتخاب کردید؟
1.در سال دوم ، موسسات مختلف را تجربه کردم و بیشتر به خاطر فاصله ی مناسب دو هفته ای آزمون ها آن را انتخاب کردم. این فاصله ی مناسب باعث می شد دانش آموز 3 یا4 هفته رها نشود.
2.برنامه ی راهبردی آزمون ها که مشخص می کرد هر درس چه وقت تمام می شود و در عین حال فرصت مرور همه ی درس ها وجود دارد که این مساله آرامش روحی خوبی به من می داد.
3.وجود پشتیبان که در سایر موسسات چنین امکانی نیست.
بهترین کتاب کانونی که استفاده کردی چه بود ؟ و ویژگی آن چه بود ؟
من از همه ی کتاب های آبی کانون استفاده کردم و نمی توانم یکی را انتخاب کنم.چون سوالات کنکور الگوی ثابتی دارند ابتدا برای موفق شدن باید بر همین سوالات مسلط شد لذا بی راه نیست که بگوییم کتاب های آبی نان سرسفره است. اما اگر با توجه به ضعف خودم بخواهم انتخاب کنم زرد عمومی را انتخاب می کنم.من ضعف اصلی ام در عمومی ها بود اما زرد عمومی را چندین بار ( تابستان – در طول سال – عیدنوروز – دوران جمع بندی ) مرور کردم. در دوران نوروز و بعد آن احساس کردم که به حد آرمانی خودم در عمومی ها نزدیک شدم ولی بازهم آن را رها نکردم و تا حتی سه روز قبل از کنکور هم زرد عمومی را تمرین می کردم.
آیا درسی بوده که شما با آن مشکل داشته باشید و بعد بتوانید با انتخاب روش درست برای خودتان ، چالشتان را با آن درس حل کنید؟
من تا پایان سال سوم دانش آموز رشته ریاضی بودم لذا ابتدا روش مشخصی برای مطالعه ی زیست نداشتم اما روش های مطالعه ی زیست پشتیبان ویژه ام ، دوستان همکلاسی از جمله آقای روزدار را شنیدم و در نهایت با آزمون و خطا به روش مطالعه ی دلخواهم دست پیدا کردم.
مهمترين نکته اي که باعث موفقيت شما شد ، چه بود ؟
تلاش و سماجت خیلی زیاد – بعضی دانش آموزان فکر می کنند که با یک بار مطالعه می توانند مطلب را درک کنند . من خودم ممکن بود یک درس را متوجه نشوم ولی سماجت داشتم و چندین بار می خواندم تا متوجه شوم
تهیه و
ناهید منجمی
آناهیتا نجفی از رشت رتبه 2 تجربی کشور
لطفاٌ خودتان را معرفی کنید؟میانگین تراز امسال شما در آزمونهای کانون چقدر بود ؟
آناهیتا نجفی از رشت هستم . میانگین ترازم 8190 بود.
نام و نوع مدرسه شما چه بود ؟
فرزانگان– استعدادهای درخشان
ساعت مطالعه ات چقدر بود ؟
حدود 8 تا 10 ساعت در روز
آیا مشاور خصوصی داشتید؟
خیر
آیا در درسی معلم خصوصی داشتید ؟
بله – درس های ریاضی و فیزیک و زیست
چطور شد که کانون را انتخاب کردید؟
1.شنیده بودم که آزمون های جامع کانون و نتایجش شبیه کنکور است که این مساله برای من هم اتفاق افتاد. در آخرین آزمون جامع کانون من رتبه 2 شدم و آقای پورمیربابایی 1 شدند و در کنکور هم دقیقاً این رتبه ها تکرار شد.
2.در جامعه ی آماری بالای کانون خود را بسنجم.
3.با تیپ سوالات آزمون های کانون آشنا شوم.
درصدهای شما در کنکور چگونه بود؟
ادبیات94.7 عربی94.7 دین و زندگی 68 زبان 89.4 زیست97 شیمی 96 فیزیک100 و ریاضی95.6
درصد شیمی شما با توجه به سختی کنکور امسال بسیار عالی است.آیا پیش زمینه خاصی داشتید؟
بله من مدال نقره کشوری شیمی را دارم
آیا درسی بوده که شما با آن مشکل داشته باشید و بعد بتوانید با انتخاب روش درست برای خودتان ، چالشتان را با آن درس حل کنید؟
من در ادبیات مشکل داشتم. ابتدا آن را درس به درس می خواندم اما با تغییر روش مطالعه و موضوعی خواندن وضعیتم بهتر شد. ضمن اینکه 10 تا 15 دقیقه هم در هر روز به موضوعات پراهمیت مانند قرابت و آرایه می پرداختم و تست کار می کردم.
مهمترين نکته اي که باعث موفقيت شما شد ، چه بود ؟
آرامش روحی و اعتماد به نفس بالا- نمی توان گفت که کسی پیدا شود که استرس ندارد ولی من سعی می کردم استرس خود را به حداقل برسانم.
توکل به خدا ، توسل به قرآن و اهل بیت(ع) و تلاش و پشتکار، سه عامل موفقیت
بسم الله الرحمن الرحیم حسین خاکپور دانش آموز کاشمری ، قاری قرآن کریم و حافظ ده جزء کلام ا… وحی موفق شد در کنکور سراسری رشته تجربی رتبه ده کشوری و رتبه هفت منطقه دو را کسب کرده و باعث افتخارآفرینی برای استان خراسان رضوی و شهرستان کاشمر شود. به همین منظور و برای آشنایی بیشتر با این [...]
بسم الله الرحمن الرحیم
حسین خاکپور دانش آموز کاشمری ، قاری قرآن کریم و حافظ ده جزء کلام ا… وحی موفق شد در کنکور سراسری رشته تجربی رتبه ده کشوری و رتبه هفت منطقه دو را کسب کرده و باعث افتخارآفرینی برای استان خراسان رضوی و شهرستان کاشمر شود.
به همین منظور و برای آشنایی بیشتر با این جوان نخبه در گفتگویی با او و پدر و مادرش به بررسی عوامل موفقیت وی پرداختیم.
وی که متولد اردیبهشت ماه سال ۷۵ می باشد در رابطه با سوابق تحصیلی خود گفت: پدر من معلم ابتدایی و مادرم خانه دار و دارای یک برادر کوچکتر هستم و من دوران ابتدایی را در دبستان مرحمت صائب سپری کردم و در کلاس پنجم ابتدایی در آزمون ورودی مدرسه راهنمایی نمونه شرکت کرده و با کسب رتبه اول وارد مدرسه نمونه دانش شدم و پس از پایان دوران راهنمایی هم با کسب رتبه اول در آزمون ورودی دبیرستان های نمونه وارد دبیرستان نمونه دولتی حضرت آیت ا… خامنه ای شدم.
خاکپور افزود: من کسب رتبه ده را برای خودم پیش بینی نمی کردم اما در حدود رتبه ۲۰ تا ۳۰ را انتظار داشتم.
وی در رابطه با برنامه مطالعاتی خود اظهار داشت: باید توجه داشته باشیم که کنکور از پایه است و نه فقط از کلاس چهارم دبیرستان به همین خاطر من از ابتدا موضوع کنکور را جدی گرفتم و هیچ درس و مطلبی را برای سال چهارم رها نکردم لذا از اول دبیرستان خیلی جدی تمام درس ها را با هدف کنکور می خواندم و هر درسی را که مطالعه می کردم همان زمان تست های کنکور آن را هم تمرین می کردم.
خاکپور افزود: در مورد ساعات مطالعه در شبانه روز برنامه متغیری داشتم مثلاً در سال سوم دبیرستان هر روز چهار ساعت مطالعه می کردم و از مهرماه که وارد پایه چهارم شدم جدی تر مطالعه کرده و در هر روز حدود ۷ تا ۸ ساعت برنامه داشتم و پس از ایام عید نوروز امسال هم به اوج خود رسیده و روزانه بین ده تا ۱۲ ساعت درس می خواندم.
او ادامه داد: با توجه به اینکه در دبیرستان نمونه بهترین دبیران شهر حضور دارند و کلاس های تقویتی به اندازه کافی برگزار می شود لذا از کلاس های کمک آموزشی خارج از مدرسه استفاده نکردم و فقط در آزمون های آزمایشی شرکت می کردم که در همان آزمون ها هم معمولاً رتبه ام زیر ۲۰ می شد.
حسین خاکپور تا سال سوم دبیرستان در رشته ریاضی فیزیک تحصیل کرده و پس از اخذ دیپلم ریاضی در سال چهارم وارد رشته تجربی شده است. وی در این زمینه گفت: با توجه به علاقه ای که به رشته پزشکی داشتم تصمیم گرفتم سال آخر وارد رشته تجربی شده و در کنکور تجربی شرکت کنم لذا سال گذشته ۲۰ خردادماه که امتحانات نهایی رشته ریاضی تمام شد شروع کردم به مطالعه دروس زیست رشته تجربی و تمام کتاب های زیست را تا نیمه مرداد یعنی در حدود دو ماه تمام کردم به عبارتی کاری که دانش آموزان تجربی طی دو یا سه سال انجام می دهند را من با پشتکار توانستم طی دو ماه انجام دهم.
وی که از کودکی در فعالیت های مذهبی و قرآنی حضور داشته است در این زمینه هم گفت: همواره در کنار درس به فعالیت های قرآنی هم می پرداختم و چندین بار در مسابقات قرآنی شرکت کرده که یک بار در استان رتبه اول را کسب کرده و به مسابقات کشوری راه پیدا کردم ضمن اینکه حدود ده جزء قرآن را هم تا کنون حفظ کرده ام و حفظ باقی قرآن کریم را هم در دستور کار خود دارم که إن شاء ا… در دوران دانشگاه سعی می کنم تمام آن را حفظ کنم.
خاکپور در مورد تأثیر قرآن در موفقیت های تحصیلی اش اظهار داشت: من از دوران ابتدایی فعالیت های قرآنی در زمینه قرائت و حفظ و نیز فعالیت های مذهبی در مسجد داشته ام و با اطمینان می گویم این فعالیت ها تأثیر به سزایی در موفقیت های من داشت چرا که همواره در مواقع سخت و حساس، خدا و قرآن به انسان کمک می کنند و هر کس در این زمینه ها فعالیت کند کمک خداوند و قرآن کریم را حس می کند ضمن اینکه حفظ قرآن کریم در تقویت حافظه بسیار مؤثر است و خود من پس از آنکه به حفظ قرآن پرداختم از نظر حافظه و هوش خیلی پیشرفت کردم.
او ادامه داد: من تفریحات سالم را برای درس خواندن کنار نگذاشتم بلکه هر هفته در سالن ورزشی به فوتسال می رفتم و در رشته کاراته هم ورزش کرده ام لذا ورزش و تفریحات سالم را هم داشته ام.
این دانش آموز نخبه کاشمری با بیان اینکه قصد دارد رشته پزشکی دانشگاه تهران را برای ادامه تحصیل انتخاب کند به مهاجرت برخی جوانان نخبه به خارج از کشور اشاره کرد و گفت: من دوست دارم در کشور و حتی در شهر خودم خدمت کنم به ویژه آن که هم اکنون ایران اسلامی با تحریم های بین المللی مواجه است و لذا هر جوان ایرانی باید وظیفه خودش بداند که هر قدمی که می تواند برای آینده کشور بردارد و هر باری را که می تواند به دوش بکشد تا بتواند به مردم این کشور خدمت کند.
وی افزود: البته مسئولان هم باید به نخبگان توجه کنند و امکانات مورد نیاز آن ها را برای پیشرفت بیشتر در اختیارشان بگذارند و مخصوصاً در شهرستان های کوچکی مثل کاشمر که امکانات شهرهای بزرگ را ندارند باید از استعدادها و نخبه های آن ها حمایت کنند چرا که استعداد در همه جا هست و دانش آموزان شهرهای کوچک هم می توانند رتبه های تک رقمی بیاورند مثلاً خود من اگر در جلسه کنکور وقت کم نمی آوردم می توانستم جزو سه نفر اول باشم.
خاکپور تصریح کرد: اداره آموزش و پرورش کاشمر حمایت هایی از بنده داشتند و امکاناتی در اختیارم گذاشتند اما دیر به فکر افتاده بودند و من برای تهیه خیلی از کتاب های کمک درسی که کمتر در کاشمر پیدا می شد با مشکل مواجه بودم و بیشتر باید از طریق اینترنت به خرید آن ها اقدام می کردم.
وی همچنین به نقش مهم خانواده اش در کسب این موفقیت اشاره کرد و گفت: پدر و مادر من در همه جا در موفقیت های من نقش داشتند و با توجه به اینکه من تجربه زیادی نداشتم خیلی من را راهنمایی می کردند و با توجه به اینکه درس خواندن نیاز به شرایطی دارد آن ها شرایط و فضای خانه را کاملاً برای من فراهم کردند و حتی از بسیاری از مهمانی ها و رفت و آمدها به خاطر من صرف نظر کردند و حتی برادر کوچک من سعی می کرد برنامه های کودک را نگاه نکند تا فضای خانه آرام باشد ضمن اینکه پدر و مادر بسیاری از امکانات تحصیلی مانند کتاب های کمک آموزشی و آزمون های آزمایشی را برایم مهیا کردند و من در این زمینه کوتاهی از آن ها ندیدم و کمبودی احساس نکردم.
این دانش آموز موفق به نقش معلمان خود هم پرداخت و اظهار داشت: کسب موفقیت به یک سری عواملی وابسته است که یکی از آن ها مدرسه و معلم می باشد که در این زمینه هم با توجه به اینکه مدرسه از من شناخت کافی داشتند و معلمان از وضعیت من آگاه بودند خیلی به من کمک کردند و حتی برخی معلمان در زنگ های تفریح که زمان استراحت خودشان بود وقتی دانش آموزان از کلاس بیرون می رفتند مخصوص من در کلاس می ماندند و به من کمک می کردند.
وی با تأکید بر اینکه تأثیر عوامل معنوی را نباید فراموش کرد گفت: باید اذعان کنم که تأثیر عوامل معنوی از سایر عوامل بیشتر است مخصوصاً در این چند سالی که یک نوجوان با مراحل سختی مواجه می شود و حتی در برخی موارد از ادامه درس و فعالیت ناامید می شود تنها چیزی که می تواند در این مواقع به انسان کمک کند ایمان و توکل به خدا و توسل به قرآن و اهل بیت(ع) است و من در مسیر تحصیل هر جا به مشکلی برمی خوردم از خداوند درخواست می کردم و همه جا هم کمک خدا را می دیدم.
این جوان نخبه کاشمری در توصیه ای به سایر دانش آموزان و کسانی که در سال های آینده می خواهند در کنکور شرکت کنند تصریح کرد: من دو توصیه معنوی و درسی دارم و آن اینکه چون خودم تجربه داشته ام توصیه می کنم که هیچ وقت از یاد خدا ، قرآن و اهل بیت(ع) غافل نشوند چرا که بسیاری از مشکلاتی که امروزه با آن مواجه هستیم به خاطر نادیده گرفتن امور معنوی است و جوانان اگر توکل به خدا و توسل به اهل بیت(ع) داشته باشند دست خداوند و کمک ائمه اطهار(ع) را در تک تک مراحل می بینند.
وی ادامه داد: از نظر درسی هم با توجه به اینکه خیلی ها از من می پرسند که ما نمی توانیم درس ها را خوب یاد بگیریم به دانش آموزان توصیه می کنم که فکر نکنند رتبه های برتر همان بار اولی که یک مطلب درسی را می خوانند یاد می گیرند به عنوان مثال در کلاس خود ما دانش آموزانی بودند که ضریب هوشی و استعداد آن ها از من بالاتر بود ولی عاملی که باعث برتری می شود پشتکار و تلاش خستگی ناپذیر است و خود من هیچ گاه ناامیدی را به درون خود راه ندادم چرا که من هم مثل خیلی بچه ها در درک مطالب درسی مشکل داشتم اما اگر بار اول یاد نمی گرفتم ادامه می دادم و خلاصه تا درس را یاد نمی گرفتم رهایش نمی کردم و آن قدر می خواندم که به تسلط نسبی در درس برسم.
خاکپور از وقت زیادی که برای مطالعه کتاب هم می گذارد سخن گفت و اظهار داشت: من از کلاس سوم و چهارم ابتدایی عضو کتابخانه ها بودم و در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به مطالعه کتاب می پرداختم و بیشتر کتاب هایی با موضوع مذهبی، کتاب های علمی مرتبط با درس و نیز کتب ادبیات، شعر و داستان را مطالعه می کنم و باید بگویم موفقیت در کنکور فقط متکی به معلومات کتاب های درسی و کمک درسی نیست بلکه کنکور مثل یک زندگی است در ابعاد کوچکتر که باید برای موفقیت در آن یک سری معلومات و اهدافی داشته باشی که این از توجه به مطالعه کتب غیردرسی به دست می آید.
وی در پایان این گفتگو خاطرنشان کرد: لازم می دانم از همه کسانی که برای من زحمت کشیدند به خصوص پدر و مادرم که دلسوزانه برای من کار کردند و از هیچ کمکی دریغ نکردند و همچنین از معلمان و دبیران خودم که خیلی برای من زحمت کشیدند تشکر کنم، ضمن اینکه از دوستان خودم که آن ها هم افراد موفقی بودند و ما خیلی به یکدیگر کمک می کردیم و امسال رتبه های خیلی خوب زیادی در کلاس درس داریم باید تشکر کنم.
پدر این دانش آموز هم که معلم مقطع ابتدایی می باشد در گفتگو با ما اظهار داشت: ما در حد بسیار عالی از او رضایت داریم چرا که در همه مراحل به حرف ما گوش می کرد و هیچ موقع کوچکترین مشکلی برای ما ایجاد نکرده است به خصوص نسبت به انجام فرایض دینی و حضور در مسجد و فعالیت های قرآنی در زمینه قرائت و حفظ واقعاً تلاش می کرد و زحمت می کشید.
علی خاکپور افزود: عامل اصلی موفقیت او یاری خدا و ائمه اطهار(ع) و اعتماد به نفس و تلاش خود او بود و همچنین تلاش و کمک معلمان و فراهم کردن فضای خانه توسط ما از دیگر عوامل موفقیت او بود ضمن اینکه او همیشه به مطالعه کتاب علاقه داشت و مدام با کتابخانه ها در ارتباط بوده و مطالعه، خوراک او بود.
مادر این دانش آموز هم با بیان اینکه صد در صد از فرزندش رضایت دارد اظهار داشت: اخلاق او هم مثل درسش ۲۰ است و حسین با هر کسی که رفت و آمد داشته شبفته اخلاقش شده اند.
فاطمه سیفی افزود: بر خلاف خیلی خانواده ها که از دوران نوجوانی فرزندشان هراس دارند دوران نوجوانی حسین خیلی آرام و بدون مشکل سپری شد.
وی ادامه داد: من خدا را شکر میکنم و حسین هم نتیجه زحمات خودش را دید و ما نیز چیزی برای او کم نگذاشتیم و کوتاهی نکردیم ضمن اینکه دوستانش هم خیلی بچه های خوب و تأثیرگذاری بودند یعنی هم رقیب بودند و هم رفیق.