برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
تاریخ : شنبه 15 دي 1403
کد 1469

استاندار آذربایجان شرقی در بیست و سومین جشنواره پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت:

دانشگاه علوم پزشکی تبریز رسالت خطیری در زمینه سلامت مردم دارد

آیین اختتامیه بیست و سومین جشنواره پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با حضور استاندار آذربایجان شرقی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، در مراسم تجلیل از محققین و پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی تبریزکه در تاریخ پنجم دیماه 1403 ساعت 10 الی 12 در سالن همایش رازی دانشکده داروسازی برگزار شد،استاندار آذربایجانشرقی، هیئت رئیسه دانشگاه، معاون تحقیقات و فناوری، مدیران، رؤسای مراکز تحقیقاتی، اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان حضور داشتند.
دکتر بهرام سرمست استاندار آذربایجانشرقی در این آیین اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز یکی از ارکان نظام سلامت بوده و رسالتی خطیر بر عهده دارد و دست یافتن به این جایگاه رفیع بدون رعایت تعدادی از الزامات ممکن نیست.

 

وی ادامه داد: به روز بودن در دانش پزشکی، پژوهش محوری و نوآوری، مهارت آموزی علمی و کاربردی، بهره‌گیری از تکنولوژی آموزشی نوین و تقویت مهارت‌های بالینی و آموزشی، فراموش نکردن اصول اخلاق پزشکی، احترام به بیماران، محرمانگی اطلاعات و ارائه خدمات یکسان و رعایت عدالت، توسعه ارتباطات موثر چه در داخل چه در خارج کشور، شرکت در کنگره‌های بین‌المللی، توسعه فعالیت‌های فردی، خودآگاهی فردی و اجتماعی و بهره‌گیری از هوش اجتماعی، ایجاد تعادل میان مسئولیت‌ها و بهره‌گیری از موقعیت‌های زمانی عاملی مهم برای رسیدن به این جایگاه رفیع است.
سرمست خاطرنشان کرد: با رعایت این اصول و تعهد به علم و عدالت در سطح پزشکی و بین‌المللی پله‌های ترقی را پیموده و جایگاه دانشگاه علوم پزشکی تبریز این قوت قلب را می‌دهد که پژوهشگران و اساتید آن در بسترعلمی و پژوهشی مسیر خود را به خوبی شناخته و طی می‌کنند.
وی در پایان یادآور شد: در مدیریت استان با اعتقادی که به علم و علم باوری دارم، سعی می‌کنم به عنوان معلم دانشگاهی نقش و وظیفه خود را به خوبی ادا کنم وهمواره حامی دانشگاه علوم پزشکی تبریز خواهم بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز تحقیقات را پیشران دانشگاه در جهت توسعه عنوان کرد.
احمدرضا جودتی در این آیین اظهار کرد: استراتژی‌ها در قانون برنامه توسعه هفتم و اسناد بالادستی مشخص شده است، اما تحقیقات و فناوری پیشران توسعه دانشگاه در عبور از نسل سه به نسل چهار بوده و هیچ چاره‌ای جز این نداریم.
وی ادامه داد: در طی انجام تحقیقات باید دانشجو را ارزیابی و راهنمایی کرده و توجه کرد چند درصد از تحقیقات انجام شده در جامعه مشتری داشته‌اند و از تحقیقیات و محققین پشتیبانی می‌کنیم و لازم نیست هر ۹۰۰ نفر هیات علمی محقق باشند؛ ممکن است برخی از اعضا هیات علمی در عرصه‌های بالینی و آموزشی موفق باشند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز وضعیت پژوهشی و فناوری این دانشگاه را تشریح کرد.
دکتر پرویز شهابی با ارائه گزارش اجمالی گفت: ۹ هزار و ۸۲۵ دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی تبریز تحصیل می‌کنند که یک هزار و ۹۰۲ نفر آنها تحصیلات تکمیلی هستند و ۹۴۳ نفر نیز هیات علمی داریم که ۸۰ نفر آنها پژوهشی هستند و بنا داریم اعضای هیات علمی پژوهشی را ۱۵ درصد افزایش دهیم.
وی با اشاره به موفقیت‌های کسب شده توسط این دانشگاه در سال ۱۴۰۲ گفت: مرکز تحقیقات کاربردی دارویی، تغذیه و کمیته تحقیقات دانشجویی رتبه اول و کمیته تحقیقات ایمونولوژی نیز رتبه دوم را در کشور کسب کرد و تاکنون ۲۵ هزار و ۶۲۴ مقاله چاپ شده که ۱۹۱ اچ ایندکس داشته است.
شهابی خاطرنشان کرد: در شش نظام رتبه‌بندی حضور داشته و در وضعیت مطلوبی قرار داریم، اما باید محیط و دانشگاه‌هایی که قصد داریم با آنها رقابت کنیم را به خوبی بشناسیم و در رتبه‌بندی شانگهای در پنج موضوع رتبه دوم  کشوری را کسب کردیم و در تایمز نیز رتبه سوم کشوری را داریم.
وی با بیان اینکه ۲۴۱ واحد فناور و ۲۲۳ اختراع داشتیم، افزود: میزان فروش محصولات در ۹ ماه اول ۱۴۰۳، ۱۲۰ میلیارد تومان بوده و ۶۳ هزار دلار نیز فروش از صادرات داشتیم و در آذر ماه مجوز COPE را برای ۱۴ مجله علمی خود کسب کردیم.

دکتر هادی همیشه کار، نماینده پژوهشگران بیست و سومین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز در آیین برگزاری این مراسم اظهار کرد: ثمره پژوهش بسیار اهمیت دارد که تعدادی به صورت مکتوبات علمی و تعدادی به شکل خدماتی که در جامعه ملموس باشند، ارائه می‌شوند.
وی ادامه داد: در سه سال اخیر در سطح کلان وزارتی تاکید بسیاری در بخش دوم شده بود و سرمایه‌گذاری‌های کلانی هم در این عرصه انجام شد و شاهد مقداری تنزل در رتبه‌بندی‌های دنیا بودیم که باعث شده سیاست‌گذاری‌ها به سمت مکتوبات علمی برود.
همیشه کار خاطرنشان کرد: شعار هفته پژوهش «جهش تولید با مشارکت مردم» انتخاب شده است، اما جهش تولید با مشارکت اعضای هیات علمی بهتر است چراکه تولید صنعت‌کار با اعضای هیات علمی تفاوت بسیاری دارد.
سعید غضنفری نماینده دیگر نیز در ادامه گفت: کالای پزشکی کالایی استراتژیک در دنیا بوده و تولید آن بسیار مهم است و باید دنبال این موضوع برویم و موفقیت‌های خوبی در کشور کسب کنیم چراکه در مرکز رشد دانشگاه و پارک علم و فناوری اتفاقات خوبی رخ می‌دهد.
در پایان مراسم ازمحققین و پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی تبریز تجلیل شد.