طرح حامیم (دوره توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی) با شرکت 420 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز از امروز آغاز بکار کرد.
آیین آغاز به کار طرح حامیم چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت 1403 با حضور رئیس دانشگاه، معاون سیاسی، اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی، اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در تالار رازی دانشکده داروسازی برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر یوسف خیری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تبریز، در این مراسم ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان گفت: سهمیه ما در این طرح 370 نفر بود و حدود 900 نفر در آن ثبت نام کردند و ما حدود 420 نفر را پذیرش کردیم و از این بابت عذرخواهی می کنیم.
وی افزود: هدف طرح تربیت بنیه اعتقادی و فکری دانشجویانی است که در دوره های مذکور شرکت کردند و یک رابطه اعتقادی و رفاقتی بین دانشجویان و مسئولین برقرار می شود.
دکتر بهمن نقی پور رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریزهمچنین در این مراسم ضمن خیر مقدم به دانشجویان و اساتید شرکت کننده در این طرح گفت: برگزاری دوره توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی، اجتماعی با عنوان "طرح حامیم" کار ارزشمند و خیلی خوبی برای تقویت بنیه اعتقادی و فکری دانشجویان و ایجاد امید آفرینی و نشاط در جامعه است.
وی در ادامه با اشاره به سبک زندگی بزرگان دینی و اخلاقی کشورمان گفت: در بررسی سبک زندگی کسانی که از نظر علمی، اخلاقی و اجتماعی بر روند زندگی ما تأثیر گذاشتند به این نتیجه می رسیم که آنها دارای خصلت های مثبت مختلف و مهمی بودند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در قسمت دیگری از سخنان خود گفت: یکی از خصلت های ویژه و مهمی که در جامعه دیده می شود نحوه نگرش به زندگی و شرایط موجود است، ما دو نوع نگرش داریم: یک اینکه مشکلات و کمبودهای موجود در جامعه را بزرگ نمایی کرده و نگرش منفی به آن داشته باشیم، دوم اینکه آنچه را که داریم و باید داشته باشیم به دیده مثبت نگریسته و به آن ارزش و اهمیت بدهیم.
وی افزود: توجه به داشته ها انگیزه، امید و انرژی ایجاد می کند و احساس مسئولیت و مفید بودن را در پی خواهد داشت، روان شناسان و جامعه شناسان بر این باورند که افرادی که به داشته ها توجه داشته و نقش مثبت در جهان بشریت دارند، انرژی مضاعف داشته و رو به جلو حرکت می کنند.
دکتر تراب محمدی، معاون سیاسی، اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی، ضمن تشکر از برپایی چنین برنامه پرباری در دانشگاه گفت: بهترین راه توجه، رشد کردن، اندیشیدن و تفکر است و خودآگاهی بزرگترین سرمایه هر انسانی است.
وی ادامه داد: به فرموده مقام معظم رهبری، دانشجویان، موذنان جامعه هستند، یعنی همچنان که اذان گو، بیدار کننده همگان برای اقامه نماز است، دانشگاهیان نیز به شدت بر فضای عمومی جامعه تاثیر گذارند و می توانند رقم زننده تغییر و تحول در جامعه هستند.
حجت الاسلام و المسلمین انوری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان آذربایجان شرقی نیز در آیین آغاز به کار این طرح ضمن مفید خواندن آن گفت: افتخار می کنیم که در خدمت شما دانشجویان عزیز هستیم و در اجرای طرح حامیم در دانشگاه علوم پزشکی تبریز از اساتید خوب و با تجربه کشوری و استانی استفاده شده که امیدواریم به اهداف تعیین شده این طرح برسیم.
وی گفت: امروزه در دنیا بشر توسط علم به جهان آگاهی رسیده اما متاسفانه خودش را فراموش کرده است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آذربایجان شرقی افزود: شیاطین و استکبار جهانی با ایجاد تفکر و اندیشه های نادرست و عرفان های نوظهور سعی در انحراف ذهن بشریت از این پرسش اصلی «من کیستم» هستند که باید مراقب طرح و برنامه های شوم آنان باشیم.
لازم به ذکر است که طرح حامیم به مدت دور روز و در کلاس های آموزشی با محوریت دانشجو مسئولیت پذیری، تاثیر پذیری، سبک زندگی دانشجویی، جنگ شناختی، جنگ ایمان و امید، جهاد تبیین و اقتدار علمی ایران در عملیات وعده صادق برگزار خواهد شد.