برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
تاریخ : شنبه 13 اسفند 1401
کد 1405

برگزاری کارگاه علمی، آموزشی امامان جماعت دانشگاه های استان در دانشگاه علوم پزشکی تبریز

برگزاری کارگاه علمی، آموزشی امامان جماعت دانشگاه های استان در دانشگاه علوم پزشکی تبریز

پانزدهمین کارگاه علمی، آموزشی امامان جماعت دانشگاه های استان با حضور امامان جماعت دانشگاه های استان در مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، این کارگاه روز پنجشنبه یازدهم اسفند ماه 1401 با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر یوسف خیری- مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تبریز-، دکتر علی عابد الهی- معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز-، حجت الاسلام والمسلمین محمد انوری- مدیر دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری-، حجت الاسلام والمسلمین سعید کرمی- مدیر کل فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور-، حجت الاسلام والمسلمین آقاجانی- مدیر ستاد اقامه نماز استان آذربایجان شرقی و امامان جماعت دانشگاه های استان در مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.

 مدیر کل فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور در این مراسم که به عنوان مدرس در این کارگاه حضور داشت در سر فصل اول کارگاه که با عنوان"بایسته ها و منطق جهاد تبیین در محیط دانشگاهی" بود گفت: به فرموده مقام معظم رهبری، همچنان که نماز و روزه بر ما واجب است، جهاد تبیین نیز بر یکایک ما واجب است.
حجت الاسلام والمسلمین سعید کرمی ضمن بیان دشمنی مستکبران با جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: دشمن می خواهد هیمنه انقلاب شکسته شود و مردم دست از انقلاب کشیده تا حساب دست دیگران بیاید.
وی افزود: از نظر علمی قبل از انقلاب جایگاهی در دنیا نداشتیم اما اکنون به رتبه 15 علمی رسیده ایم. سرعت حرکت جمهوری اسلامی 11 برابر میانگین جهانی است.
وی افزود: ما جزء 7 کشور برتر دنیا در عرصه علم بوده و 5 درصد مقالات پراستناد دنیا توسط دانشمندان ایرانی تدوین می شود و ما رتبه 2 سلول های بنیادی را داریم.
کرمی در سرفصل دوم این کارگاه که با عنوان "راه کارهای ارتباط مؤثر و امیدبخش با جوان امروز" بود با اشاره به راه کارهای ارتباط مؤثر و امید بخش با جوانان امروز افزود: تمام هنر یک طلبه بر این است که در فضای چالش برانداز مجازی بتواند ارتباط گرفته و پیام خود را انتقال دهد. باید لحظه به لحظه مطالعه لازم را داشته تا بتوانیم جوابگوی جوانان باشیم.   
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این مراسم ضمن تبریک پیشاپیش نیمه شعبان و خیر مقدم خدمت حضار شرکت کننده در این کارگاه گفت: از رئیس و معاون فرهنگی و دانشجویی که چنین برنامه وزین و مفیدی را ترتیب داده اند تشکر می کنم.
حجت الاسلام خیری با اشاره به دعای شعبانیه "الهی هَبْ لِی کَمالَ الْانْقِطاعَ الَیْک َ" (الهی وارستگی از هر چیز و وابستگی به آستانت را موهبتم فرما) افزود: اینکه انسان از خودیت عبور کرده و به حضرت باریتعالی وصل شود به خاطر این است که انسان ها بدون خداوند وجود مستقلی ندارند.
وی گفت: نقطه مهم دیگر در این دعا، شاید تنها مناجاتی باشد که همه ائمه آن را تلاوت کرده و تأکید بر خواندن این مناجات داشتند.
در ادامه برنامه حجت الاسلام آقاجانی- مدیر ستاد اقامه نماز استان-، ضمن تشکر از دست اندرکاران این برنامه گفت: این انقلاب اسلامی آمده تا زمینه ساز ظهور باشد.
وی ضمن تأکید بر اینکه ماه شعبان، ماه پیامبر است افزود: یکی از بزرگترین کارهایی که باید انجام دهیم، اقامه نماز به معنای واقعی آن است و مکان های نماز باید خوب و شایسته باشد.
همچنین در ادامه این کارگاه حجت الاسلام والمسلمین انوری، باتشکر از بانیان برگزاری این کارگاه، از امامان جماعت دانشگاه های استان که در دانشگاه مشغول انجام فرایض دینی هستند خواست نسبت به شناخت محیط دانشگاهی و جذب کارکنان و دانشجویان به اقامه نماز جماعت اقدام کنند.
وی افزود: هر چه ارتباط بین علما و دانشجویان در دانشگا ه ها بیشتر بوده و از نزدیک با هم بحث و گفتگو داشته باشند، بیشتر جذب اسلام و انقلاب می شوند.