جلسه هم اندیشی اساتید با عنوان؛ نقش نخبگان و رسانه در هدایت فکری جامعه، با حضور حجت الاسلام دکتر یوسف خیری، روز دوشنبه، یکم اسفند ماه 1401 برگزار شد
جلسه هم اندیشی اساتید با عنوان؛ نقش نخبگان و رسانه در هدایت فکری جامعه، با حضور حجت الاسلام دکتر یوسف خیری، روز دوشنبه، یکم اسفند ماه 1401 برگزار شد.
این جلسه ساعت 14 الی 16 در سالن اجتماعات دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی و با حضور دکتر جواد بابائی، رئیس دانشکده و جمعی از اساتید دانشکده برگزار شد.
دراین جلسه، دکتر خیری، مسئول نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی تبریز، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه پیش رو و با اشاره به نقش پیامبران در تبیین، گفت: از جهت عقبهی دینی و اعتقادی هم اصل دعوتِ صدر اسلام بر پایهی تبیین استوار بود و درتبیین، بیان، مهمترین وظیفهی پیامبران است. وی همچنین گفت: دشمنان پیامبران، همیشه از جهلها و پرده پوشیها استفاده میکنند بنابراین نقش اساتید هم، در رفتار و عملکرد دانشجویان و جامعه بسیار تاثیرگذار و حیاتی است و چون نقش رسانه ها در هدایت فکری جامعه نقش به سزایی دارد، اساتید می توانند با استفاده از عملکردها و راهکارهای موثر و سازنده خود، تفکر دانشجویان را به سمت واقعیتهای انقلاب اسلامی سوق دهند.
دکتر خیری، در ادامه به شرایط فعلی جامعه اشاره کرد و گفت: شرایط کنونی جامعه باعث شده ضرورت "جهاد تبیین" اهمیت مضاعفی پیدا کند و به همین دلیل رهبر انقلاب اسلامی روی این عنوان تاکید اساسی دارند.
وی همچنین به سخنان ارزشمند رهبر معظم انقلاب در مورد جهاد تبیین که فرموده اند؛ از مهمترین رویکردها و شیوههای حرکت انقلاب اسلامی تبیین است: «در مبارزات اسلامی، در همه حال تبیین خیلی اهمیت دارد»، اشاره کرد و ادامه داد: گاهی رسانه ها با جلوه گریهای اشتباه، تفکر افراد جامعه را به سمت برداشتهای غیر واقعی و مسموم کننده افکار سوق می دهند و این مسأله باعث ایجاد عدم صداقت درعملکرد عموم و رخدادهای سمی در جامعه می گردد. بنابراین اساتید محترم نقش مهم و اساسی درهمسو و هم جهت کردن فرامین های انقلاب اسلامی ایفا میکنند، و انتظار می رود هر یک از جوامع امروزی، بویژه قشر تحصیلکرده، روابط منسجم در ابعاد مختلف را با جامعه جهانی حفظ و تقویت کنند و یکی از مصداقهای تاثیرگذار در ایجاد و حفظ این روابط ، بررسی تأثیر رسانه ها و شبکه های ارتباط جمعی بر مهارتهای ارتباطی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی است و همچنین کنترل عواطف به عنوان مقوله دیگری از مهارتهای ارتباطی، نقش مهمی در برقراری تداوم و سلامت روابط اجتماعی ایفا می کند
در پایان جلسه، اساتید دانشکده ، در این خصوص نظرات کاربردی پیشنهادی خود را ارائه دادند.