برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
تاریخ : سه شنبه 28 ارديبهشت 1400
کد 1340

آئین تجلیل از برگزیدگان هفتیمن جشنواره دانشجویی شهید مطهری و مقام آوران المپیاد علمی دانشجویی

هفتمین جشنواره دانشجویی آموزشی شهید مطهری و تقدیر از ایده های برتر دانشجویی در حوره آموزش نیز و آئین تجلیل از دانشجویان برتر دوازدهیمن المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور با حضور دکتر صومی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این آئین ، با بیان این‌که بهترین نمود عمل به علم را می‌توان در ایمن سازی افراد در مقابل  ویروس کرونا دید، گفت: اکنون که مشکل عمده‌ای جهان را فرا گرفته است، یک عده‌ای عالم شبانه روز زحمت می‌کشند تا در مدت زمان کوتاه، ایمن سازی را انجام دهند.
 دکترمحمدحسین صومی ، با اشاره به آغاز واکسینه شدن سالمندان در آذربایجان شرقی، ادامه داد: از معدود جاهایی که می‌توان قدردانی مردم را با عمق وجود حس کرد، مراکز انجام واکسیناسینون مردم است، در این مراکز و در حین واکسیناسیون می‌توان به وضوح تاثیر علم را لمس کرد.
وی با تاکید بر تکریم سالمندان و توجه به وضعیت جسمی سالمندان برای سهولت در انجام امر واکسیناسیون، افزود: بهترین راه برای به دست آوردن دل سالمندان این جامعه، واکسینه کردن است، امیدوارم همیشه از خدمت به مردم لذت ببرید.
وی با بیان این‌که از دانشجویان انتظار می‌رود مسیر خود را درست طی کنند، گفت: جشنواره آموزشی جشن موفقیت در فعالیت‌های آموزشی است، بسیاری از دانشجویان از بهترین روزهای عمر خود می‌گذرند تا در میانسالی به یک انسان توانمند تبدیل شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز بیان کرد: از تمامی دانشجویان که در این جشنواره شرکت و نقش آفرینی کردند، قدردانی می‌کنم.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان این‌که جشنواره آموزشی شهید مطهری در طول یکسال گذشته به همت مرکز مطالعات توسعه آموزش پزشکی برگزار شد، گفت: حدود ۱۴۰ ایده‌ی برتر دانشجویی به جشنواره شهید مطهری ارسال شده بود که از این تعداد ۱۲۰ ایده داوری اولیه شد و در نهایت شش ایده به عنوان ایده برگزیده و 15 ایده به عنوان ایده‌ی برتر انتخاب شدند.

دکترعلی تقی زادیه معاون آموزشی دانشگاه نیز در هفتمین جشنواره آموزشی شهید مطهری، اظهار کرد: سال گذشته ششمین جشنواره آموزشی شهید مطهری برگزار شد آرزو داشتیم با رخت بر بستن ویروسی منحوس کرونا، هفتمین جشنواره را با حضور بیشتر دانشجویان برگزار کنیم، اما وضعیت کرونا باعث شد این دوره نیز به صورت محدود و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شود.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز یادآور شد: ایده‌های دانشجویان، ایده‌های بسیار خوبی هستند اکر بتوانیم امید به جوانان را زنده کنیم، قطعا نتیجه‌ی مثبتی حاصل می‌شود.وی خاطرنشان کرد: عمده ایده‌های برتر این جشنواره در جهت کاهش میزان تقلب در امتحانات مجازی است.
وی بیان کرد: از تمامی دانشجویان در تمامی سطوح که در ریشه کنی ویروس کرونا با دانشگاه همکاری کردند، قدردانی می‌کنم، قطعا مقابله و مدیریت این ویروس منحوس بدون همکاری دانشجویان امکان پذیر نخواهد بود.
وی افزود: نتایج المپیاد کشوری طی دو ماه قبل مشخص شده بود، دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز با همت اساتید مانند دوره‌های گذشته بعد از دانشگاه علوم ‌پزشکی تهران موفق شدند مقام دوم کشوری را در المپیاد دانشجویی کسب کنند.
وی با اشاره به موفقیت‌های دانشجویان در یکسال گذشته ، گفت: موفقیت در المپیاد دانشجویی طی سال جاری و کسب رتبه‌ی سه کشوری در رتبه بندی راد از جمله موفقیت‌های ارزشمندی است، امیدوارم همگام با سایر معاونت‌ها به ویژه معاونت فناوری بتوانیم جایگاه خود را حفظ کنیم.
دکتر حسین جباری  مسئول دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این مراسم،  با اشاره به ماموریت دفتر استعدادهای درخشان، اظهار کرد: شناسایی، جذب حفظ و هدایت استعدادهای درخشان، نخبگان دانشگاه و استفاده از ظرفیت آن‌ها در کشور از جمله وظایف این دفتر است.
وی افزود: المپیاد دانشجویی در راستای ماموریت‌های دفتر استعداد درخشان با هدف ایجاد شور و نشاط علمی در بین دانشجویان و نهادینه سازی تفکرات خلاق در بین دانشجویان برگزار می‌شود.وی خاطرنشان کرد: در طول این ۱۳ سال دانشگاه علوم پزشکی حضور پر رنگی در برگزاری المپیادها داشته است، 
گفتنی است دانشگاه علوم پزشکی تبریز در دوازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور موفق به کسب عنوان دوم کشوری و دریافت چندین مدال طلا ، نقره و انفرادی شده است.