برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
تاریخ : يکشنبه 30 آذر 1399
کد 1325

مراسم گرامیداشت ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار

دکترمحمدحسین صومی در مراسم گرامیداشت ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار که به صورت وبینار و با حضور جمعی از پرستاران نمونه واحدهای درمانی تبریز برگزار شد، اظهار کرد: معتقدم این مراسم با شکوه‌تر از سال‌های قبل است، چراکه مراسم از طریق گیرنده‌ها در گستره‌ی کل استان برگزار شده و پرستاران عزیز در محل کار یا در منازل خود کنار اعضای خانواده شاهد آن هستند.
دکترصومی با بیان این‌که کار در نظام سلامت نشان دهنده متعالی بودن و اهمیت این حرفه است، افزود: شما پرستاران، با تلاش‌های خود این حرفه را معنا کردید و در بالین بیمارانی حاضر شدید که خانواده‌ها نه تنها از نزدیک شدن به آنجا، بلکه حتی از شنیدن خبر ابتلای عزیزانشان به این ویروس نیز هراس داشتند.
وی با بیان اینکه خوشبختانه کمترین میزان شهادت در بین جامعه‌ی پرستاری به وقوع پیوسته است، گفت: درست است که هر خانه‌ی بهداشت، مطب پزشکان، بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها محل حضور بیماران کرونایی است، اما اجر کسانی که مستقیما در این موضوع خدمت می‌کنند، بیشتر است.
وی در رابطه با اقدامات انجام شده در خصوص بحث جذب نیروهای جدید پرستاری و پرداخت معوقات مالی پرستاران نیز خاطرنشان کرد: این اقدامات وظیفه‌ی ما بوده و از فروردین ماه سال۹۷ تلاش کردیم تا کارانه همه مراکز یکسان و متمرکز باشد، به‌طوریکه هر ماه حداقل یک کارانه داده‌ و کارانه‌های پرستاران را نیز تا شهریور ماه پرداخت کرده‌ایم.
دکترصومی متذکر شد: همه‌ی مسئولان با آگاهی از ابهت رشته پرستاری، برای جذب نیروی انسانی کافی و پرداخت مطالبات پرستاران هم قسم شده‌اند و نیازی به برگزاری تجمع و تظاهرات برای دفاع از حق پرستاران وجود ندارد.
وی در ادامه‌ی سخنان خود ضمن سفارش همه‌ی پرستاران به بحث خودمراقبتی، اظهار کرد: بعد از  گذشت ۱۰ ماه مبارزه با ویروس کرونا، پرستاران باید خودمراقبتی را سرلوحه‌ی کار خود قرار دهند، چراکه تنها بحث ابتلا مطرح نیست، بلکه جنبه‌ی روحی و روانی نیز حائز اهمیت بوده و نباید خانواده‌ی این قشر تحت تاثیر قرار گیرند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خصوص توزیع و تزریق واکسن کرونا نیز بیان کرد: با توجه به اینکه در بعضی از کشورها واکسن کرونا به بازار آمده و تزریق می‌شود، باید در بین خانواده‌های خود و تمام مردم جامعه این امید را ایجاد کنیم که اگر چند ماه هم به‌خوبی از خود مراقبت کنند، واکسن خواهد رسید.
دکترصومی تاکید کرد: البته باید توجه داشته باشیم که این ویروس، به صورت۱۰۰ درصد ریشه کن نخواهد شد و تنها حالت همه گیری آن از بین خواهد رفت و ویروس به صورت تک گیر باقی مانده و تنها میزان تلفات کم خواهد شد.
دکترصومی در پایان اظهار کرد: از همه‌ی یاوران و حامیان سلامت که حضور و حمایت آن‌ها به ما نیرو داد تا بتوانیم با ویروس کرونا بجنگیم و از ائمه محترم جمعه، فرماندهان سپاه و سایر مسئولانی که در طرح شهید قاسم سلیمانی روند کار را مدیریت می‌کنند، صمیمانه سپاسگزارم و از همه رؤسای بیمارستان‌ها(دولتی و غیر دولتی) می‌خواهم به هیچ عنوان احساس خستگی نکنند، چراکه روز ظفر نزدیک است.

۵۰ پرستار به کادر درمانی آذربایجان‌شرقی اضافه می‌شود

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به جذب هفت هزار نفر نیروی درمانی جدید در بهمن ماه سال جاری در سطح کشور، گفت: سهمیه‌ی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از این تعداد، ۱۷۰ نفر بوده که ۵۰ نفر مربوط به جامعه‌ی پرستاری است.
عبداله صفری در مراسم گرامیداشت ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار که به صورت وبینار و با حضور جمعی از پرستاران نمونه واحدهای درمانی تبریز برگزار شد، ضمن تبریک این روز و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت، اظهار کرد، ۱۶۰ هزار پرستار در کشور و هشت هزار نفر نیز در بخش‌های مختلف دولتی و غیر دولتی تبریز فعال هستند.
وی با اشاره به اینکه در بحث نیروی انسانی نیز طی سال اخیر با زحمات و هدایت‌های رئیس دانشگاه، کمبودی نمود پیدا نکرد و از دی ماه سال ۹۸ آزمون‌های استخدامی در چند محور برگزار شد، گفت: نفرات قبول شده باید طبق روال از نیمه سال به‌کار گرفته می‌شدند، اما به دلیل نیاز شدید به تزریق نیروی انسانی جدید، با دستور رییس دانشگاه این امر به صورت فورسماژور و ترک تشریفات اداری انجام و  تقریبا ۱۹۳ نفر به کار گرفته شدند.
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه همچنین، در دو نوبت نفرات ذخیره (کارنامه سبزها) نیز جذب شدند، ادامه داد: آزمون استخدامی قراردادی و نیروهای شرکتی نیز در مناطق محروم انجام شد و در کل در طول این یک سال اخیر بیش از ۱۳۰۰ نفر جذب کرده‌ایم 
وی در رابطه با پرداختی‌های پرستاران نیز گفت: در سطح کشور حدود ۱۸ ماه معوقه پرداختی برای پرستاران وجود داشت، اما در استان ما تقریبا ۱۲ ماه بود و مقرر شد معوقات به صورت متمرکز در بیمارستان‌ها توزیع شود.
وی افزود: امروز با جرات می‌توانیم بگوییم که هیچ دانشگاهی مانند تبریز وجود ندارد که این تعداد از معوقات را تسویه کند؛ امیدواریم تا پایان سال تمام معوقات را پرداخت کنیم.
صفری در پایان با بیان اینکه تلاش می‌کنیم پرستاران به‌غیر از خدمت رسانی، دغدغه دیگری نداشته باشند، گفت: یک آزمون استخدامی دیگری نیز در راه است که تقریبا هفت هزار نفر از طریق آن جذب خواهند شد و آگهی آن در دی ماه منتشر و آزمون نیز در نیمه اول بهمن ماه برگزار خواهد شد.
گفتنی است، در پایان این مراسم تعدادی از پرستاران نمونه‌ی واحد های درمانی تبریز و شهرستان ها تجلیل به عمل آمد.