برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
تاریخ : دوشنبه 2 دي 1398
کد 1285

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تبریز:

بیانیه گام دوم به برنامه و سیاست در دانشگاه‌ها تبدیل شود

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان این‌که اصلی‌ترین راهکار عملیاتی کردن بیانیه گام دوم در دانشگاه و موسسات علمی، تبدیل آن به برنامه و سیاست است، افزود: در این رابطه نیز اصلی‌ترین نقش را ما ایفا می‌کنیم و نقشه راه هم باید مشخص شود.

حجت‌الاسلام یوسف خیری در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که گفتمان‌های ماندگار و پایدار، برآمده از دغدغه و مسایل اجتماعی هستند، گفت: وقتی موضوعی به دغدغه مردم و به یک مسئله اجتماعی تبدیل شود و در رابطه با آن احساس مسئولیت وجود داشته باشد، بطور یقین آن موضوع نیز پیگیری خواهد شد.

وی با تاکید بر این‌که رهبر معظم انقلاب نیز در بیانیه گام دوم، بر موضوعاتی تاکید کرده‌اند که مسئله مردم و جامعه است، افزود: عدالت، مبارزه با فساد، معنویت و اخلاق و... از جمله این تاکیدات بوده که از دغدغه‌های مردم نیز هست.

وی با بیان این‌که امید نیز یکی از دغدغه‌های جامعه است که مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب بر آن تاکید کرده‌اند، افزود: سازمان جهانی بهداشت، شادی و امید را یکی از شاخص‌های سلامت معنوی مطرح می‌کند، از این رو برای تضمین سلامتی جامعه باید به این نکات که در بیانیه گام دوم انقلاب نیز آمده، توجه کنیم.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: از آنجایی که مطالب مطرح شده در بیانیه گام دوم انقلاب برآمده از دغدغه‌های مردم است، از این‌رو می‌تواند به گفتمان پایدار و ماندگار تبدیل شود، برگزاری نشست ها، کرسی های آزاد اندیشی، راه‌اندازی دبیرخانه‌ها و سفرای علمی و... نیز در دانشگاه انجام می‌شود که در راستای تبیین مبانی معرفتی و فلسفی بیانیه گام دوم لازم است.

وی افزود: در این راستا "همایش گام‌های عملی برای بیانیه گام دوم انقلاب" را جهت پذیرش مقاله، در دانشگاه علوم پزشکی تبریز با مشارکت دانشگاه‌ها و حوزه علمیه برگزار خواهیم کرد.

وی با تاکید بر این‌که تغییر در محتوای دروس نیز از جمله وظایف ما بوده و باید توجه کنیم که موارد مهم بیانیه گام دوم انقلاب، تا چه میزان در دروس دانشگاه و مدارس گنجانده می‌شود، گفت: نشریه مرکز بینش و علوم سلامت و معارف اسلامی را نیز در این راستا چاپ خواهیم کرد تا نه تنها برای داخل، بلکه برای مخاطبان خارج کشور نیز سبک زندگی اسلامی را نشان دهیم.

خیری با تاکید بر این‌که برای گفتمان سازی، توجه به ابزار رسانه لازم است، افزود: اصلی‌ترین راه برای گفتمان سازی، فرهنگ سازی است که در این خصوص نخبگان فرهنگی، هنری، علمی و ورزشی جامعه بسیار موثر هستند و می‌توان از ظرفیت این قشر در راستای گفتمان سازی و فرهنگ سازی قدم برداشت؛ البته برخی قدم‌ها در این رابطه برداشته شده و برخی نیز در حال انجام است.

وی با تاکید بر این‌که درگیر کردن نخبگان و جوانان در بیانیه گام دوم انقلاب راهکار دیگری برای عملیاتی کردن آن است، گفت: در این خصوص باید بروکراسی‌های اداری را کنار زده و با مدیریت جهادی حرکت کنیم؛ همچنین باید به عنوان میثاق جمعی، کاری کنیم که همه در این خصوص احساس تعهد کنند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان این‌که تدوین و به روزرسانی کتب نیز در این رابطه بسیار ضروری است و مرکز بینش در راستای همین هدف راه اندازی شده است، گفت: انگیزه هم نقش اساسی در این خصوص دارد که باید در دانشگاه ایجاد شود.

وی با تاکید بر این‌که اصلی ترین وظیفه دانشگاه گفتمان سازی در رابطه با بیانیه گام دوم انقلاب است، افزود: دانشگاه‌ها در کنار حوزه های علمیه باید در راستای این گفتمان سازی پیشگام باشند.