برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
تاریخ : پنجشنبه 23 خرداد 1398
کد 1213

حجت‌الاسلام والمسلمین رستمی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام:

جریان مشکوکی با بزرگ‌نمایی ميانجی‌گری در حال پرداخت دين خود به ترامپ است

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها نوشت: جريان مشكوكی در داخل كه خطر حمله نظامی آمريكا را بزرگ می‌كرد، امروز با بزرگ‌نمایی ميانجی‌گری و تلاش برای خلع سلاح ايران در مقابل آمريكا در حال پرداخت كامل دين خود به ترامپ است.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حجت‌الاسلام والمسلمین رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت: سفر «آبه» را گرانتر از امضای کری قیمت ‌گذاری نکنید. نخست وزیر ژاپن این هفته به تهران می‌آید، سفر دیپلماتیکی که می‌تواند دستاوردهایی برای هر دو طرف داشته باشد.

وی ادامه داد: این وسط اما آدرس غلطی که برخی سیاسیون و رسانه‌ها می‌دهند، آثار مخربی بر فضای ذهنی جامعه می‌گذارد. از روزی که موضوع سفر آقای «شینزو آبه» به تهران مطرح شد، برخی گفتند که او قرار است نقش میانجی را بین ایران و آمریکا بازی کند.

رستمی افزود: اینجا سه سوال مهم مطرح می شود: اول: اینکه تنش میان ایران و آمریکا به‌خاطر نبود میانجی است یا زیاده خواهی آمریکایی‌ها؟ اینکه آمریکا حتی از برجام که خیلی هم برای اقتصاد ایران اثربخش نبود خارج شد، ربطی به نبود میانجی دارد؟ دوم: فرض کنیم در مسئله رابطه ایران و آمریکا نیاز به میانجی باشد-که نیست- آیا ژاپن صلاحیت میانجی‌گری دارد؟ کشوری که در ساخت سیاسی و نظامی و حتی فرهنگی تقریبا تحت الحمایه و مستعمره ایالات متحده حساب میشود و توان تصمیمگیری مستقل ندارد، اساسا چنین وزنی دارد؟ ژاپن به تعهداتش نسبت به ایران وفادار نیست، چگونه تضمین دهنده تعهدات آمریکا خواهد بود؟ سوم: فرض کنیم که نخست وزیر ژاپن میانجی باشد –که نیست- قرار است چگونه میانجی‌گری کند؟ در میانجی‌گری به دو طرف می‌گویند مقداری از مواضعتان کوتاه بیایید، آمریکا قرار است از چه چیزی کوتاه بیاید؟ مثلا به تعهدات برجامی خود بازگردد-که نمی‌گردد-ایران از چه چیز؟ از قدرت نظامی و وضعیت منطقه‌ای؟چنین میانجی‌گری یعنی خلع سلاح ایران و هیچ آدم عاقلی چنین کاری نمی‌کند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد جریان مشکوکی در داخل که یک ماه قبل خطر حمله نظامی آمریکا را بزرگ می‌کرد، امروز با بزرگنمایی میانجی‌گری و تلاش برای خلع سلاح ایران در مقابل آمریکا در حال پرداخت کامل دین خود به ترامپ است.

وی افزود: این همان خط محور عربی-صهیونیستی منطقه است، جریان مشکوکی که سالها است تلاش می‌کند اقتصاد، سیاست و حتی فرهنگ ایران را نسبت به وادادگی در مقابل غرب شرطی کند.