برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
تاریخ : شنبه 1 دي 1397
کد 1158

حل ماجرای نفس، شناخت و داشتن امید واقعی و رصدگری سه شرط حرکتهای امیدآفرین دانشجویی

به گزارش طبیب‌پرس ، حجت الاسلام نظری ظهر سه‌شنبه در گردهمایی فعالان فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با عنوان حرکت‌های دانشجویی امید آفرین در شرایط کنونی کشور با بیان اینکه برای تاثیرگذاری حرکت‌های دانشجویی در کشور توجه به سه نکته ضروری است "حل ماجرای نفس"، "شناخت امید واقعی" و "رصد و شناخت واقعیات فضای پیرامون" را سه شرط اساسی حرکتهای امیدآفرین عنوان نموده و به تشریح این سه نکته پرداختند.
به گزارش طبیب‌پرس ، حجت الاسلام نظری ظهر سه‌شنبه در گردهمایی فعالان فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با عنوان حرکت‌های دانشجویی امید آفرین در شرایط کنونی کشور با بیان اینکه برای تاثیرگذاری حرکت‌های دانشجویی در کشور توجه به سه نکته ضروری است "حل ماجرای نفس"، "شناخت امید واقعی" و "رصد و شناخت واقعیات فضای پیرامون" را سه شرط اساسی حرکتهای امیدآفرین عنوان نموده و به تشریح این سه نکته پرداختند.
حجت‌الاسلام نظری بیان کرد نکته اول این است که کسی که میخواهد مرد میدان باشد و وارد عمل شود باید معمای نفس خود را حل کند تا فعالیتش نتیجه بدهد. وی افزود مقام معظم رهبری در بیانات خود فرمودند «ان الله معنا»، پس ما باید به اینکه «خدا با ماست» باور داشته باشیم و برای یک افسر جنگ نرم سلوک بلایی باید در اولویت باشد و در سلوک بلایی اینکه ؟؟؟ باشد تعجبی ندارد. سلوک بلایی جدای از سلوک عبادی است. سلوک عبادی همان نماز، روزه و دعا است اما به سلوک بلایی کمتر توجه شده است.
نظری در ادامه بیان داشت شما دانشجویان فعال فرهنگی اگر مسئولیت خودتان را برعهده نگرفته‌اید مسئولیت جایی را بر عهده نگیرید. ما باید شهید محسن حججی را الگوی خود قرار دهیم که وقتی برای کمک به خادم هیئت مراجعه کرد، گفت من کارهایی را انجام می‌دهم که جلوی دید نباشد و کارهای سنگین و سخت را به من بسپارید، یا مانند شهید صادق عدالت اکبری که به هنگام عقد از همسرش خواست که برای به شهادت رسیدنش دعا کند، چراکه دعا هنگام عقد پذیرفته می‌شود.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه نکته دوم در اثرگذاری حرکت‌های دانشجویی و امیدآفرین بودن آنها، شناخت امید واقعی است تصریح کرد، امید را نباید با آرزو اشتباه گرفت.
آرزو همان «اَمَل» است که از قوه نفس گرفته می‌شود و پیامبران در طول تاریخ همواره دستور به کوتاه کردن آرزو یا همان «اَمَل» داده‌اند. قصر الامل یا کوتاه کردن آرزو همواره مورد تاکید پیام‌آوران الهی و امامان معصوم ما بوده است.
ایشان تأکید کردند امید همان رضاست که از قوه عقل است و در مقابله عقل با نفس باید عقل را برگزید.
حجت الاسلام نظری در تشریح نکته سوم به رصدگری برای ایجاد و تداوم حرکت‌های امیدآفرین تاکید کردند.
این استاد حوزه و دانشگاه خطاب به دانشجویان گفتند: شما باید بتوانید همه مسائل اعم از جهانی، خاورمیانه و داخلی را رصد کنید و پیچ بزرگ تاریخی را که مقام معظم رهبری در بیانات خود با اشاره دارند را از یاد نبرید.
 استاد گروه معارف دانشگاه تبریز به نظریه فوکویاما درباره خاورمیانه اشاره کرده بیان داشت: آقای فوکویاما گفته است کلید فتح جهان تصرف هارتلند است. البته بعضی‌ها می‌گویند برای فتح جهان باید بر بیضی استراتژیک مسلط شد، اما جالب است بدانید که بیضی استراتژیک در خاورمیانه کاملا منطبق بر هارتلند است.
وی در ادامه درباره حضور کمرنگ جوانان فعال فرهنگی در فضای مجازی نسبت به هجمه‌های دشمن هشدار داد و خاطرنشان نمود حواستان به فضای مجازی باشد. چرا که به دلیل یتیم بودن فضای فضای مجازی و نبودن افسر جنگ نرم، جنبش ری‌استارت و ماجرای دختران خیابان انقلاب راه می‌افتد.
حجت الاسلام نظری در ادامه تشریح شرط سوم، به لزوم توجه بیشتر به نامه مقام معظم رهبری به جوانان غربی اشاره کرده و افزود شما دانشجویان باید محتوای این نامه را به گوشی دانشجویان سراسر جهان برسانید. وی افزود از طریق دانشجویان خارجی که در این دانشگاه تحصیل می‌کنند با جوانان کشورهای دیگر ارتباط برقرار کنید.
وی در پایان با بیان اینکه دشمن می گوید ایران ۴۰ سالگی انقلاب را نخواهد دید. پس من و شما باید تمام تلاش خود را بکنیم که راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال با شکوه هر چه تمام‌تر و بهتر از سال های قبل برگزار شود.