چهارشنبه 23 آبان 1397 - 05 ربيع الأول 1440
تاریخ : شنبه 28 مهر 1397     |     کد : 1134

مراسم استقبال از دانشجويان جديدالورود دانشكده دندانپزشكي

روز سه شنبه ١٧ مهر ماه مراسم استقبال از وروديهاي ٩٧ اين دانشكده با حضور نماينده محترم ولي فقيه در دانشگاه علوم پزشكي تبريز و رياست دانشكده برگزار شد

درابتدا حجت الاسلام والمسلمین دکتر خیری،مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تبریز، ضمن تبريك به اين دانشجويان ، فعاليتهاي دفتر نمايندگي رهبري و معاونت فرهنگي را كاملا تشريح نموده و بر چند بعدي بودن رشد و تعالي دانشجويان تاكيد كردند.

سپس خانم دكتر شيرمحمدي بعد از خير مقدم به اين دانشجويان ، در خصوص قدمت اين دانشكده و جايگاه آن در رتبه بندي دانشكده هاي دندانپزشكي توضيحات مفصلي ارايه نمودند و دانشكده دندانپزشكي تبريز را از نظر كادر آموزشي بسيار قوي توصيف نمودند.

جلسه با اهداي هدايايی از طرف دفتر نهاد رهبری و دانشكده به اين دانشجويان خاتمه يافت.

نوشته شده در   شنبه 28 مهر 1397  ساعت  09:34   توسط   یحیی نباتی
ویرایش شده در *** ساعت -- توسط